NLD-foto1
Uiteindelijk heb ik het meest gehad aan de kritische vragen die ze me stelde.
NLD-foto2
De coach wees me op een aantal verbeterpunten en zorgde ervoor dat we meteen concreet aan de slag konden.
NLD-foto3
Ik wist het destijds echt even niet meer. Mijn coach heeft geholpen het plaatje weer helder te krijgen.
Group 152 (1)
Ruim 1200 klantwaarderingen

Wat kan ik verwachten?

1

Inschrijven en starten

Interesse? Dat horen we graag. Reserveer je plek nu. 

Het Belteam neemt contact met je op om de coachingsgesprekken in te plannen. Samen met het Belteam kijk je welke coach goed bij jou past. Nieuwsgierig welke coaches we hebben? Bekijk hier een selectie. 

2

Voorbereiding

Het STAP Ontwikkeladvies wordt 100% door de overheid betaald. Daarom vragen je om enkele administratieve dingen toe te sturen. Denk aan het tekenen van een verklaring. Ook ontvang je leuke vragenlijsten die je kan invullen, zodat je coach je al een beetje leert kennen.

3

Coaching

Je voert 3 online gesprekken met je coach, van in totaal 4 uur. In die gesprekken kijk je samen naar jouw ideale volgende stap als ondernemer. Of, als je een hele andere branche of onderneming overweegt, welke opleiding of cursus hier het beste bij past.

4

Advies en certificaat

Na deze gesprekken ontvang je een uitgebreid ontwikkeladvies waarmee je meteen aan de slag kunt. Geloof ons: praktischer én waardevoller kan het niet.

En natuurlijk, als kers op de taart en kroon op je werk ontvang je van ons ook nog een certificaat.

Dit gratis Ontwikkeladviestraject wil je niet missen, toch?
Precies. Grijp nu je kans.  Meld je snel aan, want het aantal plekken zijn beperkt.
Meubelmaker

Gratis coaching? Ja, écht.

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijk om nieuwe dingen te leren en je aan te passen aan (blijvende) veranderingen. Met dit STAP ontwikkeladvies wil de overheid ondernemers  (met opleiding:  basisonderwijs, vmbo en mbo niveau 1 of 2) daarbij helpen. Gratis.

De beste coaches van Nederland (namelijk: de onze) staan klaar om met jou aan de slag te gaan en jou en je bedrijf nóg succesvoller te maken. Dit is een traject t.w.v. 700 euro, maar jou kost het niets. Klinkt goed, en dat is het ook. Geen addertjes, geen kleine lettertjes. Dit traject is er voor jou. Het enige wat jij mee hoeft te brengen, is motivatie. Moet lukken, toch? 

Gun jezelf en je bedrijf deze gratis groei, en reserveer jouw plek nu.

JA, IK WIL MEEDOEN

3,000+

ontwikkeladviezen

Score: 9

tevredenheid over de coach

Score: 8+

tevredenheid over het traject

49,360

geholpen ondernemers bij het IMK

IMk-Jorgen en michiel

Over ons

Het Instituut voor het Midden en Kleinbedrijf is er voor iedere levensfase van de ondernemer en van zijn of haar onderneming.

Starten, groeien, herstellen of beëindigen zijn allemaal fases waar je wel wat hulp bij kan gebruiken. Daar zorgen we voor, met meer dan 70 gekwalificeerde ondernemerscoaches en bedrijfsadviseurs. En omdat we ons richten op kleine ondernemingen en ZZP-ers hebben we de kennis en ervaring die daarbij past.

Elk jaar begeleiden we duizenden ondernemers die een eigen inkomen genereren met hun onderneming, ze zijn een motor van onze samenleving. En daar zijn we trots op.

 

Veelgestelde vragen over het STAP ontwikkeladvies

Wat houdt het gratis STAP ontwikkeladvies in?

Goede vraag. Het traject bestaat in totaal uit 3 gesprekken van in totaal 4 uur met een gekwalificeerde coach. Vooraf zullen we je vragen om enkele vragenlijsten in te vullen en een document te ondertekenen. Het traject heeft een waarde van € 700. De subsidie wordt na het positief afronden van het STAP onwikkeladviestraject aan IMK overgemaakt en daarmee wordt de coach betaald voor zijn tijdsinvestering en werkzaamheden. Voor jou zitten hier geen kosten aan vast. Wel hechten wij waarde aan jouw commitment en inzet om een goed resultaat te behalen.

Kom ik in aanmerking om mee te doen?

Dit gratis ontwikkeladvies is speciaal beschikbaar voor deelnemers met een praktisch beroep en maximaal zijn opgeleid t/m mbo 2 niveau. 

Twijfel je? Neem gerust contact met ons op via 088 999 00 00 of mail nld@imk.nl

Wat moet ik doen om mij aan te melden?

Ben je enthousiast? Dat snappen we. Je vult je gegevens in in het formulier en dan gaat de rest vanzelf. Je ontvangt een bevestiging en wij houden je op de hoogte. We zullen je ook vragen af en toe informatie aan te leveren, die we nodig hebben om jouw STAP ontwikkeladviestraject officieel bij de overheid aan te vragen, zodat dit voor jou 100% betaald wordt. 

Mag ik mijn coach zelf kiezen?

Ja, je kan zelf een coach naar voorkeur opgeven in het formulier. We hebben al verschillende profielen voor je op de website gezet. Als je geen voorkeur hebt, gaan we samen met jou op zoek naar een goede match. 

Hoe vinden de coaching gesprekken plaats?

Alle gesprekken vinden online  plaats. Wij maken hierbij gebruik van het programma Zoom. Je ontvangt van ons 1 dag van tevoren de zoomlink. 

Heb ik na afronding nog verplichtingen?

Nee, zeker niet. Na afronding krijg je van ons een ontwikkeladvies én een certificaat. Daarmee kan je zelf verder aan de slag om jouw toekomst te verbeteren. 

Mijn vraag staat er niet tussen...

Dat kan natuurlijk. Je mag ons altijd bellen via 088 999 00 00 of mailen naar nld@imk.nl. 

Onder andere bekend van

1-1
nu-logo-600x231-1
fd-logo-600x231
bnr-logo-600x231
dft-logo-600x231
2-2

 

Inschrijven maar

Schrijf je snel in om ons te laten weten dat je interesse hebt in dit gratis STAP ontwikkeladvies met de beste coaches van Nederland.

Er zijn meer dan een miljoen ondernemers in Nederland, het aantal plekken is minder groot. Kunnen we een plek voor jou reserveren? Vul het formulier in. En heb je vragen of opmerkingen? Mail ons via nld@imk.nl.